SLOVESA — журнал о развитии

Наша фишка — креативность

Вас может заинтересовать

Метки

1 вересня (2) 1 сенября (2) instagram продвижение (2) Ожирение (3) аллергия (4) бальзам для губ (2) бренд (7) гиперпигментация (3) диета для похудения (2) завтрак (3) инстаграм (2) инсулин (4) инсулинорезистентность (6) как похудеть (4) кетогенная диета (3) кето диета (3) кислотный пилинг для лица очищение лица (2) кисти для макияжа (2) кокосовое масло для волос (2) конструктор в подарок (2) кортизол (2) краткосрочное голодание (2) мелазма (2) меланодермия (2) мода (2) отеки при беременности (2) отек лица (2) отечность (2) очищение кожи (3) пигментация кожи (2) подборки фильмов (4) полезные завтраки (2) резистентность к инсулину (3) ретинол (2) сахарный диабет (3) сахарный диабет 2 типа (2) сухая кожа (3) творчество (3) тестостерон (2) тревожность (2) устойчивость к инсулину (2) физическая активность (2) что подарить девушке на день влюбленных (2) что подарить ребенку (2) что посмотреть на выходных (3)

Что еще интересного

Професійне теплове обладнання з нержавіючої сталі: як зробити правильний вибір?

Професійне теплове обладнання з нержавіючої сталі: як зробити правильний вибір?

Кожен власник закладу громадського харчування, будь то ресторан, кафе або їдальня, знає напевно – прибутковість його бізнесу безпосередньо залежить від якості готових страв. Адже, яким би високим не був професіоналізм кухарів, або, якою б цікавою не була концепція закладу, якщо продукти немає на чому приготувати, то всі зусилля кухарів і власника виявляються марними. Саме тому ключова потреба будь-якого підприємства громадського харчування – професійне теплове обладнання з нержавіючої сталі. Якісне, безпечне і довговічне, воно допомагає приготувати велику кількість смачних і корисних кулінарних шедеврів. А купити його за найбільш прийнятною ціною можна за наступним посиланням: https://dsto.com.ua/ua/teplovoe_oborudovanie.

Теплове обладнання з нержавіючої сталі: яким воно буває?

Перші страви, гарніри, м’ясо й риба, а також випічка – всіма цими смаколиками ви зможете пригостити своїх відвідувачів, якщо на вашій професійній кухні з’явиться сучасне теплове обладнання з нержавіючої сталі, яке на ринку представлено величезним переліком найменувань. Серед найбільш затребуваних позицій:

  • плити. Вони можуть бути газовими, електричними або індукційними. Яку з них обрати, вирішувати вам;
  • печі. Конвекційні, мікрохвильові й вугільні, вони допоможуть швидко та якісно приготувати безліч перших і других страв;
  • поверхні для смаження та жарочні шафи. З подібним тепловим устаткуванням розширювати й вдосконалювати меню – простіше простого;
  • грилі. Завдяки ним ви зможете запропонувати гостям не лише смачні, але й корисні кулінарні шедеври;
  • фритюрниці, чебуречниці, рисоварки тощо. Всі ці спеціалізовані агрегати дозволяти вам дивувати гостей все новими й новими кулінарними знахідками.

Купити подібне теплове обладнання – значить забезпечити кухню закладу громадського харчування професійним, функціональним й високопродуктивним устаткуванням, яке прослужить не один десяток років.

Вибір теплового обладнання: що врахувати?

Грамотно підібране теплове обладнання – запорука успішного функціонування ресторану, кафе і навіть їдальні. Адже саме воно дозволяє смачно нагодувати гостей. Саме тому до його вибору варто підійти виважено, враховуючи наступні моменти:

  • спеціалізацію закладу. Цей критерій вважається одним з основних, оскільки передбачає, що будь-яка кухонна техніка, теплове устаткування – не виключення, має відповідати сфері діяльності підприємства громадського харчування. Так, наприклад, якщо харчоблок їдальні достатньо укомплектувати кількома плитами з різною кількістю конфорок, духовими шафами та поверхнями для смаженні, то для закладів, що, скажімо, спеціалізуються на приготуванні піци, цей список доведеться розширити, додавши в нього спеціальні печі;
  • пропускну здатність гарячого цеху. Зараз мова йде про те, що теплове обладнання має підбиратися, виходячи з графіку роботи закладу харчування, його меню та особливостей клієнтопотоку. Не менш важливий орієнтир – коефіцієнт одночасного обслуговування. Скажімо, якщо ви розраховуєте на велику відвідуваність або плануєте організацію банкетів, в такому випадку доцільно закупити теплове обладнання, розраховане на одночасне приготування великих обсягів страв;
  • функціональні можливості устаткування. Сучасні виробники пропонують для оснащення професійних кухонь агрегати двох типів: універсальні й спеціалізовані. Перші – кухонні плити, поверхні для смаження тощо – розраховані на виконання різноманітних технологічних процесів теплової обробки. Решта – грилі, макароноварки, фритюрниці і подібні – призначені для вирішення задач вузького направлення;
  • репутацію виробників. Закуповувати устаткування, призначене для теплової обробки продуктів, варто лише у надійних, перевірених часом промисловців. Тільки за таких умов можна розраховувати на тривалий термін його експлуатації без виникнення будь-яких позаштатних ситуацій.

Крім того, вибираючи теплове обладнання для професійної кухні, пам’ятайте: воно має бути простим у використанні, легким в обслуговуванні та доступним для догляду й санітарно-гігієнічної обробки. Саме таким вимогам відповідає устаткування з нержавіючої сталі. Щодо його кількісних показників та технічних параметрів (продуктивності й потужності), вони мають одночасно відповідати як можливостям, так і потребам того чи іншого закладу харчування.

Втім, важливо не лише вміло підібрати теплове обладнання для кафе, ресторану чи бару, але й вдало розташувати його на харчоблоці. Найбільш доречний спосіб його розміщення на кухні – вздовж стіни або в центральній її частині по горизонтальній осі. Встановлення подібного устаткування в одну лінію не лише сприяє раціональному розподілу робочого простору, але й забезпечує максимальну зручність у процесі готування.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Читайте x